Política de privacitat i drets d'imatge

Entitat titular

L’entitat titular d’aquest web d’Internet és:

Associació Esportiva Descens Infantil

C/La Solana, Ed. El Celler

17537 La Molina

G17913021

Registre d’entitats esportives: nº12623

 

La finalitat del web és:

– Donar a conèixer la informació necessària per a realitzar anualment el Descens Infantil del 1 de gener.

Privacitat i protecció de dades personals

La navegació per la web no requereix cap tipus de registre previ. Tot i així, determinats serveis o funcions del web requereixen la introducció de dades a través de formularis. En aquest casos, les persones que introdueixen les dades manifesten que tota la informació subministrada és veraç, completa i precisa.

D’acord amb el que estableix la RGPD 2016/679 i Llei 3/2018 de Protecció de dades de caràcter personal, informem que les dades personals que es facilitin només s’usaran per a informar del Descens Infantil de La Molina, en la present o futures edicions. Les dades facilitades permeten efectuar la gestió del tràmit sol·licitat i informar de les nostres activitats. Si es vol accedir, oposar-se, rectificar o cancel·lar qualsevol dada, cal fer-ho per correu electrònic a [email protected].

Drets d’imatge

La majoria de les fotografies que apareixen al web són propietat del Descens Infantil i algunes han estat obtingudes durant la realització de les activitats organitzades per aquesta entitat. Durant el desenvolupament del Descens la entitat farà fotografies i/o vídeos dels participants i del públic assistent, amb el únic objectiu de fer difusió ja sigui per la pàgina web, les seves Xarxes Social o altres medis públics de difusió del Descens. Tot i així, si alguna persona que apareix en alguna fotografia del web o les xarxes socials de l’entitat està en desacord amb aquesta publicació, pot posar-se en contacte amb l’entitat via correu electrònic per  a manifestar-ho.

No està permesa la utilització, reproducció o manipulació de cap imatge sense la prèvia autorització expressa i per escrit del Descens Infantil.

El Descens Infantil no es responsabilitza de les imatges o vídeos que es facin durant la cursa per persones alienes a l’entitat, ni de la seva difusió.

Enllaços externs

El Descens Infantil no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços externs que hi ha a la pàgina web.

Cookies

El Descens Infantil pot utilitzar galetes (cookies) quan una persona usuària navegui per la seva pàgina web. Les galetes són fitxers enviats al navegador per mitjà d’un servidor web amb la finalitat d’enregistrar les activitats de la persona usuària durant el temps de navegació. Les galetes utilitzades per la nostra web s’associen exclusivament amb una persona usuària anònima i a la seva plataforma digital, i no proporcionen per si mateixes dades personals de l’usuari.

Mitjançant la utilització de galetes resulta possible que el servidor on es troba ubicada la nostra pàgina web reconegui el navegador web utilitzat per l’usuari amb la finalitat de millorar la navegació. En qualsevol cas, l’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per a ser avisat de la recepció de galetes i per impedir la seva instal·lació al seu equip.

D’altra banda, les galetes s’utilitzen únicament amb finalitats estadístiques, ja que proporcionen informació rellevant als responsables del web per millorar el servei.

Desplaça cap amunt