Inscripcions

Les inscripcions s’efectuaran exclusivament a través de la pàgina web, del 01-12-2023 al 29-12-2023 a les 24 hores, a un preu de 16€ per corredor.

Si feu el pagament per transferència bancària cal que envieu còpia del ingrés al correu [email protected]. Si el dia 30/12 a les 24 h. no s’ha rebut el justificant de pagament el corredor/a no entrarà al sorteig de dorsals.

Si heu connectat fora d’aquest termini ja no us hi podeu inscriure.

Les inscripcions es limiten a 125 corredors, per tant quan s’arribi a aquesta xifra es tancaran les inscripcions encara que sigui abans del 29 de desembre

Aquest any poden córrer els nens i nenes nascuts entre el 2017 i el 2023, ambdós inclosos.

No es faran inscripcions a Pista llarga, per a poder agilitzar la sortida dels corredors i l’obtenció dels resultats, en benefici dels corredors i els seus familiars i poder fer més festiva la jornada.

L’entrega de dorsals s’efectuarà a la zona d’arribada a partir de les 10 fins les 11.00 h, prèvia entrega del document d’ingrés.

La sortida del primer obridor, determinat pel reglament de la carrera, efectuarà la sortida a les 11.30 h.

La sortida dels corredors, s’efectuarà 30 segons després de l’arribada de l’últim obridor, començant per la categoria 0 fins la 6, per ordre d’inscripció.

Amb la inscripció a la cursa s’accepta cedir els drets d’imatge del dia de la cursa, exclusivament per a la difusió del Descens Infantil.

Inscripcions disponibles

No posts found!

Desplaça cap amunt