Inscripcions

Arran de les mesures preses ahir per el Govern de la Generalitat en el marc de l’actual crisi sanitària, des de l’organització del Descens Infantil ens veiem en la posició d’haver d’anul·lar, per primer cop en 71 anys, el Descens Infantil de La Molina, que havia de tenir lloc el proper 1 de gener del 2021 a Pista Llarga.

Aquesta situació ens dol, com a totes vosaltres, però la corresponsabilitat en la salut de la gent de la nostra comarca és la principal raó per a prendre aquesta decisió.

Us emplacem a totes i tots al 71è Descens Infantil que farem el 1 de gener del 2022, en el qual, i de forma totalment excepcional, deixarem córrer els nens i nenes del 2014 afegint la categoria 7, tot i que la selecció d’obridors es farà sobre la categoria de 6 anys.

Des de l’organització volem agrair el compromís amb el Descens per part de les mares i pares dels infants, l’ajuntament d’Alp, l’Escola d’Esquí de La Molina i l’Estació d’Esquí de La Molina, que fins al dia d’ahir ens han donat tot el suport i confiança en la organització del  Descens Infantil,  el que ens dona molta energia per a fer del 71è Descens del 2022 una gran festa!

—————–

Les inscripcions s’efectuaran exclusivament a través de la pàgina web, del 01-12-2021 al 29-12-2021 a les 24 hores, a un preu de 15 euros per corredor.

Si feu el pagament per transferència bancària cal que envieu còpia del ingrés al correu info@descensinfantil.cat. Si el dia 30/12 a les 24 h. no s’ha rebut el justificant de pagament el corredor/a no entrarà al sorteig de dorsals.

Si heu connectat fora d’aquest termini ja no us hi podeu inscriure.

Les inscripcions es limiten a 150 corredors, per tant quan s’arribi a aquesta xifra es tancaran les inscripcions encara que sigui abans del 29 de desembre.

Aquest any poden córrer els nens i nenes nascuts entre el 2014 i el 2021, ambdós inclosos.

No es faran inscripcions a Pista llarga, per a poder agilitzar la sortida dels corredors i l’obtenció dels resultats, en benefici dels corredors i els seus familiars i poder fer més festiva la jornada.

L’entrega de dorsals s’efectuarà a la zona d’arribada a partir de les 10 fins les 11.30 h, prèvia entrega del document d’ingrés.

La sortida del primer obridor, determinat pel reglament de la carrera, efectuarà la sortida a les 12 h.

La sortida dels corredors, s’efectuarà 30 segons després de l’arribada de l’últim obridor, començant per la categoria 0 fins la 7, per ordre d’inscripció.

Amb la inscripció a la cursa s’accepta cedir els drets d’imatge del dia de la cursa, exclusivament per a la difusió del Descens Infantil.

btt